Watersportvereniging Werkendam


Agenda
Geen activiteitenfoto


Buienradar
Natuurlijk draait het bij de WSV Werkendam om de jachthaven. Het verenigingsaspect is heel herkenbaar in een hoge mate van zelfwerkzaamheid. De Vereniging werd in 1966 opgericht. In de loop van de jaren is een mooie haven opgebouwd met ruim 400 ligplaatsen, vooral voor leden. En natuurlijk alle voorzieningen die daarbij horen, zoals een heftoren, een trailerhelling, droge berging en sanitaire voorzieningen. Door regelmatig onderhoud en investering in verbeteringen ziet de haven er prima uit en voldoet aan de verwachtingen van vandaag! Leden treffen elkaar ook om een kaartje te leggen, en onze evenementencommissie regelt af en toe een leuke activiteit voor de leden.

Onze haven is prima bereikbaar: komende vanaf de Nieuwe Merwede via de Biesboschsluis ligt de haven direct oostelijk achter de sluis. En komende vanaf de Amer of uit de Brabantse Biesbosch vaart U het Steurgat noordelijk uit, de haven is onbelemmerd bereikbaar.

Kenmerkend in onze haven is de aanwezigheid van tientallen zalmschouwen, traditionele vissersscheepjes. Deze zijn verenigd in de behoudsvereniging De Oude Drijver Schuit.

disclamer